Mayenèrs, Mayenèrinnekes, Snotapen, Snotpinnen en iedereen die het Mayse Carnaval een warm hart toe draagt.

Ook tijdens carnaval 2023 wordt een grote optocht door de Mayse straten gereden. Terug van weggeweest en weer zoals jullie van ons en de Mayse deelnemers gewend zijn. De optocht wordt gereden op zondag 19 februari 2023.

Het motto, wat als inspiratie kan dienen voor de grote optocht deelnemers, is: ‘Alles op unnen 'oop’.

De optocht start zondag 19 februari 2023 om 13:11 uur vanuit de Kerkstraat en volgt de route: Kerkstraat – Marktstraat – Godfriedschalckenstraat - Van de Houtstraat- Lignestraat- Kempstraat - Romboutsstraat - vanGilslaan - Nieuwstraat, waarbij ontbonden wordt op het Raadhuisplein. De prijsuitreiking van de grote optocht is maandag 20 februari 2023 om 20:11 in ’t Trefpunt.

Inschrijven voor de optocht kan voor alle deelnemers op zondag 22 januari 2023 tussen 15:00 - 16:30 in Grand Café Dun Brabander tijdens het Gehaktballenbouwersbal.

De inschrijfdocument zijn hier te vinden:

Wij als CS De Mayenèrs hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op vele enthousiaste en mooie creaties tijdens de grote optocht!

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op:
Eric Nelisse - Grote optocht, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.